Hírek

 • 2022. június 7.
  Az oscomputer.hu domain megmaradt, de a céget üzemeltető Kft megszűnt.
 • 2020. január 10.
  2020. július 1-től eltörölték a jelenlegi 100 000 forintos jelentési értékhatárt, így az összes, belföldi adóalanyok közötti ügyletről adatot kell szolgáltatni a NAV-nak az áfa összegétől függetlenül. Így olyan adózók is bekerülnek az online számla jelentésre kötelezettek körébe, akik áfamentes és/vagy belföldi fordított adózás alá tartozó ügyletekről állítanak ki számlát.

  Az elfogadott törvénymódosítás szerint a 2020. december 31. után kiállított összes belföldi teljesítési helyű számlát jelenteni kell majd az adóhatóságnak, amely ezek után adatot fog kapni a belföldi értékesítésekről, az EU-n belüli értékesítésekről és a kivitelről is – azokat a számlákat is jelenteni kell majd a hatóságnak, amelyeknél a vevő természetes személy (a vevő neve és adószáma nélkül).

  Ennek értelmében a Sale Max 3 számlázó program teljesen meg fog szűnni. A napokban ki fogjuk adni azt a frissítést, ami a számlázást július 1-től letiltja.

 • Online számla
  A Sale Max 3 számlázó programunkat aki nem frissítette, az tegye meg, hogy a jogszabályoknak megfelelő szoftvert használjon.
 • 2018. június 4.
  A NAV honlapján az Online Számlával kapcsolatban sok kérdés és válasz elolvasható.
  https://onlineszamla-test.nav.gov.hu/kerdesek_es_valaszok
 • 2017. december 8.
  2018. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról. Számlázó programmal történő számlázás esetén a számlaadatokat a számlázó programból emberi beavatkozás nélkül, nyilvános interneten keresztül azonnal, a számla elkészülése után rögtön továbbítani kell a NAV-hoz.
  http://nav.gov.hu/nav/onlineszamla
 • 2017. szeptember 26.
  A szerverünk új hardware-t kapott.